Tänka sig va?

Jag har en blå kortlek i handen, som jag blandar - eftersom det är nu min vana. Då ska ni tänka er det i imperfekt form. För jag kan faktiskt inte blanda en kortlek samtidigt som jag skriver. Det hade varit helt galet.

Telefon-nummer här är komplicerade. Därför har jag lagt till mitt eget nummer, på min egen mobil, under namnet Gandalf. För jag anser mig själv vara minst lika schtyv som Gandalf, med tanke på att jag kan trolla. Eller skapa illusioner som man kallar det nu för tiden. Jag gillar det inte. Det är coolare att vara magisk än att vara en illusionist. Illusioner kan ju vem som helst skapa.

När jag vara ute och reste i Sydamerika med min gode vän Råb J skapade vi optiska illusioner. Allt är fake, liksom Natacha Peyre. Jag tycker inte hon är snygg. Faktiskt aldrig tyckt det. Och ska sanningen fram har jag faktiskt några lättklädda bilder på henne lagrade i min hårddisk. Jag är trots allt en helt vanlig människa av manligt kön. Hur är en vanlig man, kanske du frågar dig själv? Jag ställer mig samma fråga.

Min förhoppning är att en vanlig man brukar sitta framför sin dator och kolla runt på bilder (eller filmer) där det förekommer väldigt mycket naket och erotiskt. Det är trots allt inbyggt i våra sinnen så att vi någon gång ska kunna få stånd och ha sex med en tjej för att föra våra gener vidare.

Det är normalt att vara kåt.

Och nu när vi har så högteknologiska saker tillhands, som internet, blir det lätt att man fastnar i det. Det är dock inte normalt... antar jag.
Vad jag vill ha sagt är att det finns porr på internet. Killar njuter av det. Jag vet inte hur det ligger till med tjejer. Och killar är kåta varelser vars mål i livet är att fortplanta sig. Har man då inte en fru blir det lätt att man vänder sig till sin dator... Och därför har jag bilder på Natacha Peyre (även om jag inte tycker hon är attraktiv).

Tjejer är nog annorlunda. Men killar... när de/vi väl blivit kåta är det svårt att hejda sig. Vad som helst funkar bra.
Om en tjej vill utnyttja en kille sexuellt är det bara att kåta upp denne och hoppas på att hans reptilhjärna fungerar som den ska. Sen är det bara att köra på.
Just nu är min reptilhjärna i full gång, men det är bara för att jag är berusad. Men det betyder faktiskt inte att jag ärk åt när jag skriver detta. Bara att jag inte fungerar som jag ska.
Egentligen vill jag bara lägga upp bilder på Natcha Peyre då hon är ful och jätteful. Jag hoppas att det går bra för blogg.se. Om inte får de banna mig.

image3
Okej. Nu när jag googlade var hon faktiskt ganska snyugg på denna bild.
(Men innerst inne vet jag att hon är mycket fake (returscherad))

Här kommer nästa bild.
image4

Fake.



Från magi till Natacha Peyre. Tänka sig va?

Egentligen ville jag skriva om att jag var frustrerad. Frustread över att jag inte kunde skriva något i min "bok". Det ploppade bara upp konstiga tankar.
Nu är jag väldigt kissenödig och hoppas på att kunna avsluta detta på ett bra sätt så att jag kan besöka badrummet.

En gång sa jag tyst till mig själv att jag aldrig skulle göra något jag ångrade. Det var ett nyårslöfte.
Det har gått över ett år sedan dess.
Jag har ångrat mycket saker.
Är jag en dålig människa?

Jag har en hypotes.
Livet bygger på problem. Man kan lösa problem på olika sätt. Men alltid kommer det ett nytt problem. Och beroende på hur man löser ett problem skapas ett annat problem... jag kan inte förklara. Det får lbi någon annan gång när mitt huvud är klart. Kristallklart.

Det gör ont på mina fötter. Jag spelade basket i dag. Jag har inga riktiga basketskor längre. Nu gör det ont.

Tack till mina två vänner som bett mig att skriva något mer här. Jag hade faktiskt glömt av denna "blogg".
Kanske borde jag bara skriva när jag är intoxicated? Det är då ens sanna jag kommer fram. Det är då man är som ärligast.
Nu måste jag springa iväg till toaletten.
 Ha det änna gubbgrönt.



RSS 2.0