Veckans inlägg

Rubrik: fett full

e för full hr.
Måste soca.
kan  inte skriva.
Men  haft   enm  bra kväll.
sov gtt min läsare :P
puss

* * *

Kommentar:
Classic. Detta var ett häftigt inlägg. När jag läste dessa rader for en rysning igenom mig. "Ett geni", tänkte jag. Med så få ord lyckades du beskriva din kväll i detalj. Och på köpet framhävde du din personlighet. Jag känner dig nu.
Tack, min vän.


Jag kan tänka mig att Rosflickan, alternativt Feliciaaa, drack massvis av vin. Hon ville släppa loss i kväll. Dansade gjorde hon också. Mycket. Nästan lika mycket som hon drack vin. Och det hela resulterade i en galen kväll.
När hon sedan kom hem, nästan helt nykter, ville hon visa för sina vänner (samt andra personer) att hon faktiskt var aprak och jättegalen.
"Jag vet, jag kan stava fel när jag skriver!" tänker hon glatt. Därför sätter hon sig framför datorn och börjar pilla. Men hon skriver inte inlägget på en gång. Hon låter tiden gå, knipslug som hon är. 5 minuter. 10 minuter. 40 minuter. Det är tillräckligt. Nu kommer alla tro att jag kom hem jättesent, säger hon till sig själv och beundras över sin intelligens. Sedan skapar hon det smartaste och häftigaste inlägg på länge. En perfekt balans av galenskap och mognad. Stolt går hon sen och lägger sig.

Kommentarer
Postat av: wagnås

svar: haha ja men rihanna var ändå snyggast :D

2008-07-27 @ 11:31:51
URL: http://awagnas.blogg.se/
Postat av: Nicole

Svar: Visste inte ens att hon hade lungcancer förrän nu, tror inte ens att hon hade det då. Kom inte hit och börja snacka för det är inte roligt när folk försöker få en att må dåligare än vad man redan gör.

2008-07-27 @ 22:15:41
URL: http://nicolecharro.blogg.se/
Postat av: Nicole

Svar: Så du menar att du aldrig jävlats med någon människa i hela ditt liv? Har du hört talas om att skoja med folk, eller? Hon visste att vi bara skoja med henne, innan jag slutade den där skolan stod jag och hon och skrattade åt alla bus. Nej, jag mår dåligt för att jag såg henne varje dag under ett och ett halvt år och för att hon faktiskt var en bra människa, och en mor. Exakt, vad vet du? Du är patetisk. Sluta kommentera folks liv vafan, lev ditt eget liv. Hej

2008-07-27 @ 22:31:15
URL: http://nicolecharro.blogg.se/
Postat av: Clint Handfaste

haha vad är det här för toppenbeef? skicka mig ett mail om det!

2008-07-31 @ 16:04:00
URL: http://larevolucion.blogg.se/
Postat av: Feliciaaa

Haha, fett roligt :P

Allt stämde typ ju, du måste va över smart lr nått.

Allt stämde verkligen förutom att ja inte skrev direkt när ja kom hem dåda..

kom hem , höll på att spy, skrev fort, somnade. :P

2008-07-31 @ 23:12:20
URL: http://rosflickan.blogg.se/
Postat av: kossa

du är typ smart eller nåt hahaha. kräk-felicia kanske. jag kan älska detta, men gör jag det?

2008-08-11 @ 15:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0