Cykelmannen

Katterna visste det redan. Fåglarna hade några misstankar.
Kalle Räv blev chockad när han såg vad som försiggick. Han visste att människor var galna varelser, men aldrig tänkte han att det var så brutalt.

Det var Vitnos som berättat det för honom.
Tillsammans gick Vitnos, som var en katt, och Kalle Räv till Hans hus. Där satt de och fnissade en stund innan Han kom ut. Då blev de tysta och följde honom med deras stora ögon. Han anade aldrig att han var förföljd.
Han smög sig fram till cykeln, lutade sig långsamt fram - och luktade på dess handtag.
Vitnos och Kalle Räv tittade på varandra. Kalle Räv hade en förvånad min. Vitnos tittade på Kalle Räv med den typiska Där-ser-du-Jag-hade-rätt-blicken.

Kalle Räv var ivrig att få berätta sin historia.
Han lockade ekorren Ekman med tre ekollon som han hittat. Ekman vågade sig fram. Efter att han hört historien om den galna människan tog han sina tre ekollon och sprang hem.
På vägen hem hade Ekman stött på Den ledsna elefanten. Ekman berättade då historien som Kalle Räv berättat. Varefter Den ledsna elefanten (som faktiskt var en annan ekorre) förde historien vidare tills hans homosexuella vän Pigg, som var en mus.
Pigg pratade snabbt och gestikulerade överdrivet med händerna när historien om Den Galna Människan nådde Lennart Älgs öron.
Mamma Giraff trodde inte på Lennart Älg. Men hon spred ändå historien.

Det var Tamhunden Aron som fick väcka Björnen.
Björnen blev arg till en början, men han ville ändå höra historien.
"...katterna visste redan allting, så Vitnos visade Kalle Räv, som såg det hela med egna ögon, och berättade det för Ekman som sedan berättade det för Den ledsna elefanten som i sin tur berättade det för Pigg. Lennart Älg fick höra det av Pigg och berättade det sen för Mamma Giraff som sa det till Åsnan Bob, som sa det till Herkules... Kanin-Matte berättade det för mig!"

"Åh fan!" utbrast Björnen.

Senare på kvällen låg alla som hört historien i diket och tittade på när Den Galna Människan gned sig mot en cykel och slickade på styret.
Musen Pigg var den enda som verkade bli road på riktigt. De andra djuren ville bara få historien bekräftad.

"Tänk när människorna får reda på det", sade Björnen senare när alla skogens djur satt runt en brasa, klappade sig tankfullt på sin stora mage och skrockade.
Alla djuren skrattade.

Alla förutom Pigg, som var det enda djuret som inte befann sig i skogen...

Förstår du ingenting? Klicka här!

Kommentarer
Postat av: DJ Andazzz a.k.a Eminem 2

detta var det sjukaste jag läst på länge, jag fattade nästan ingenting. fortsätt blogga!

2008-03-04 @ 20:32:00
Postat av: kossa

du är fin :)

2008-03-17 @ 14:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0